(Güncel) IMO 2023-2024 Bahar Dönemi Ders Programları (Lisans ve Lisansüstü)

2023-2024 Bahar Dönemi ders kayıtları, 13-16 Şubat tarihleri arasında obs.yildiz.edu.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Ders kayıtları ile ilgili duyuruları lisans öğrencilerimiz ogi.yildiz.edu.tr adresi üzerinden takip etmelidir. İlgili duyuru: https://ogi.yildiz.edu.tr/duyurular/2023-2024-E%C4%9Fitim-%C3%96%C4%9Fretim-Y%C4%B1l%C4%B1-Bahar-Yar%C4%B1y%C4%B1l%C4%B1-Ders-Kay%C4%B1tlar%C4%B1-hk./472

Lisans ders programı aşağıdadır. Genel Kültür Seçmeli 2 dersleri programı da aşağıda verilmiştir.

ÖNEMLİ NOT: Matematik Öğretiminde Okul Dışı Öğrenme Ortamları dersi, sadece 4. sınıf öğrencilerinden diğer tüm seçmeli dersleri almış ve bir tek seçmeli alması gereken öğrenciler tarafından seçilecektir. (diğer dersler: etkinlik geliştirme, ders kitabı inceleme, kültür ve matematik, oyunla matematik, ilkokul matematik öğretimi. bu dersleri almadıysanız bu derslerden almalısınız. mat. öğrt. okul dışı dersini seçmeyiniz.)

Lisansüstü (Tezli YL) ders programına da aşağıdaki eklerden ulaşılabilir. Lisansüstü öğrenciler ayrıntılı duyuruları fbe.yildiz.edu.tr adresinden takip etmelidir.