(Güncel) IMO 2023-2024 Güz Dönemi Lisans ve Lisansüstü Ders Programları

Ders kayıtları, 19-22 Eylül tarihleri arasında obs.yildiz.edu.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Ders kayıtları ile ilgili duyuruları öğrenciler ogi.yildiz.edu.tr adresi üzerinden takip etmelidir.

Lisans ders programı aşağıdadır. Genel Kültür Seçmeli 2 dersleri programı da aşağıda verilmiştir.

ÖNEMLİ NOT: Matematik Öğretiminde Okul Dışı Öğrenme Ortamları dersi, sadece 4. sınıf öğrencilerinden diğer tüm seçmeli dersleri almış ve bir tek seçmeli alması gereken öğrenciler tarafından seçilecektir. (diğer dersler: etkinlik geliştirme, ders kitabı inceleme, kültür ve matematik, oyunla matematik, ilkokul matematik öğretimi. bu dersleri almadıysanız bu derslerden almalısınız. mat. öğrt. okul dışı dersini seçmeyiniz.)

Lisansüstü (Tezli YL) ders programına da aşağıdaki eklerden ulaşılabilir. Lisansüstü öğrenciler ayrıntılı duyuruları fbe.yildiz.edu.tr adresinden takip etmelidir.

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.