Yaz Okulunda Açılması Muhtemel IMO Kodlu Derslerin Haftalık Ders Programı

Öncelikle 2019-2020 eğitim öğretim yılı yaz döneminde hepinize başarılar dileriz.

Ders seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar ile birlikte ders programları aşağıda yer almaktadır.

1. sınıflar ve 2. sınıflar için yeni müfredat uygulanmaktadır. Yeni müfredat derslerinin yer aldığı program için tıklayınız. Bu öğrencilerimizin kesinlikle eski müfredata ait derslerden seçim yapmamaları rica olunur.

Eski müfredata ait açılan derslerden kalan öğrenciler ile 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencilerinin ders seçimlerini eski müfredattan yapmaları gerekmektedir. Bu öğrencilerimizin yeni müfredata ait derslerden kesinlikle seçim yapmamaları rica olunur. Eski müfredata ait derslerin yer aldığı program için tıklayınız.

Yeni Müfredat Öğrencileri İçin Önemli Not: 1. sınıf öğrencileri bir üst sınıftan yani 2. sınıftan ders alabilirlerken, 3. ve 4. sınıftan ders alamamaktadırlar. Aynı şekilde, 2. sınıf öğrencileri de 3. sınıftan ders alabilirken, 4. sınıftan ders alamamaktadır.