(Güncel) İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2024-2025 Güz Dönemi Ders Programları

-Ders kayıtları, lisans öğrencileri için 17-20 Eylül tarihleri arasında obs.yildiz.edu.tr adresi üzerinden yapılacaktır. 23 Eylül 2024 tarihinde ise bağımsız ders kaydı yapılacaktır. Ders kayıtları ile ilgili duyuruları öğrenciler ogi.yildiz.edu.tr adresi üzerinden duyurulardan veya akademik takvimden takip etmelidir.

-Lisans ders programı aşağıdadır. 2. sınıf ve üzeri öğrencilerimiz, 2018 Müfredatı sekmesindeki dersler kısmına bakmalıdır. Genel Kültür Seçmeli 2 dersleri programı da aşağıda verilmiştir.

-2024 yılında kayıt olan öğrencilerimiz, aşağıdaki excel dosyasında 2024 Müfredatı sekmesindeki dersler kısmına bakmalıdır.

-Lisansüstü (Tezli YL) ders programına da aşağıdaki eklerden ulaşılabilir. Lisansüstü öğrenciler ayrıntılı duyuruları fbe.yildiz.edu.tr adresinden takip etmelidir. Lisansüstü ders kayıtları 23 Eylül - 4 Ekim tarihleri arasındadır.

-Lisansüstü (Tezli YL) öğrencilerimiz için, azami olarak 4 dönemde (maksimum 2 yıl boyunca) 7 ders + Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik + Seminer dersleri alınmalıdır. Bu 7 ders'in en az 4 tanesi programımızdan alınmalıdır. Ancak eğer istenirse, 3 ders farklı bölümlerden ve fakültelerden alınabilir. Derslerin zorunlu veya seçmeli türleri yoktur. 7 farklı ders + Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik + Seminer ile toplam 9 ders alınmalıdır.

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.