İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2021-2022 Güz Dönemi Ders Programları

Öncelikle 2021-2022 Eğitim – Öğretim yılının hepiniz için sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasını dileriz. Ders seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar ile birlikte ders programları aşağıda yer almaktadır. DEĞİŞİKLİK OLMA İHTİMALİNE KARŞIN DUYURUYU LÜTFEN TAKİP EDİNİZ.

- Ders seçimleri, 27 Eylül 2021 tarihinden itibaren obs.yildiz.edu.tr adresinden yapılacaktır. Ders kayıt takvimi ve ders kayıt kılavuzları için www.yildiz.edu.tr ve www.ogi.yildiz.edu.tr web sayfalarını takip etmeniz gerekmektedir.

- Ders programında yüz yüze yapılacak dersler için derslikler ve online yapılacak dersler belirtilmiştir. Online olan dersler www.online.yildiz.edu.tr sisteminden takip edilebilir.

- Seçmeli 2 Genel Kültür ders grubundan açılan derslere ait liste ders programının en alt kısmında yer almaktadır. Genel Kültür Seçmeli derslerinde 1 adet seçim yapmanız gerekmektedir. (2. SINIFLAR GR 1 – 3. SINIFLAR GR 2 şeklinde almalıdır). Ayrıca bu dersler için kontenjan artırımı olmayacaktır.

- Ders seçim sürecinde öğrencilerin tüm maillerine dönüş yapmak çok zor bir durumdur. Ders seçimlerinde yaşadığınız sorunları birer sınıf temsilcisi aracılığıyla iletebilmeniz için, sınıf temsilcilerinin olduğu bir Whatsapp grubu kurulacaktır. Sınıf temsilcileri ders seçim sürecinde sorunları iletecektir. Bunun dışında maillere dönüş yapılmayacaktır

- Öğretmenlik uygulaması 1 dersi okul ve grup bilgileri, staj dosyası daha sonra bir duyuru ile paylaşılacaktır. Takip ediniz.

Lisans ders programı için tıklayınız.

2013 ESKİ MÜFREDAT ÖĞRENCİLERİ İÇİN

-2013 Eski Müfredat öğrencileri için, bu müfredata ait derslerin çoğu yeni müfredatta eş değer dersler ile intibaklanmıştır. Bu dersler ders programında 2013 müfredatı sayfasında belirtilmiştir. Ders seçimi yaparken intibaklı dersler alınacaktır. Kendi programınızdaki derse eşdeğer olacaktır.

Eşdeğer seçilebilir dersler için tıklayınız.

- Okul deneyimi / Öğretmenlik uygulaması 1 dersi okul ve grup bilgileri, staj dosyası daha sonra bir duyuru ile paylaşılacaktır. Takip ediniz.

ÖNEMLİ NOTLAR:

-Üniversitemiz Senatosu’nun toplantısında, 2020-2021 Eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında öğrencinin ders programında çakışma görülmesi durumunda, çakışan derslerden birinin uzaktan eğitim yöntemiyle veriliyor olması şartıyla, çakışan en fazla iki dersin seçilebilmesine imkân tanınmasına; alttan alınan ders için devam mecburiyetinin aranmamasına karar verilmiştir.

-Kronik hastalıkları bulunan öğrencilerimizin durumlarını belgelemeleri şartıyla kayıt dondurma ve benzeri diğer taleplerinin ilgili Yönetim Kurulları tarafından değerlendirilmesine karar verilmiştir.

Güz Yarıyılı eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.