Ana içeriğe atla

2021-2022 Bahar Dönemi Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Ders Programı

Değerli öğrenciler,

 

2021-2022 Bahar Dönemi Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Ders  Programına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 

2021-2022 Bahar Dönemi  Genel kültür Seçmeli 2 derslerinin programına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 

ÖNEMLİ NOTLAR

 

 

- Ders seçimleri, 17 Şubat 2021 tarihinden itibaren obs.yildiz.edu.tr adresinden yapılacaktır. Ders kayıt takvimi ve ders kayıt kılavuzları için www.yildiz.edu.tr ve www.ogi.yildiz.edu.tr web sayfalarını takip etmeniz gerekmektedir. 

 

- Ders programında yüz yüze yapılacak dersler için derslikler ve online yapılacak dersler belirtilmiştir. Online olan dersler www.online.yildiz.edu.tr sisteminden takip edilebilir.

 

- Ders seçim sürecinde problem yaşamaları durumunda öğrenciler almak istedikleri ders için FR0531 Mazeretli Ders Ekle Sil dilekçesini bölüm sekreterliğine verebilirler. (hagiroz@yildiz.edu.tr) Dilekçeler değerlendirilir, uygun olduğu durumda dersler sonradan eklenir.

 

- Seçmeli 2 Genel Kültür ders grubundan açılan derslere ait liste için tıklayınız. (GÜNCELLENECEKTİR.) Genel Kültür Seçmeli derslerinde 1 adet seçim yapmanız gerekmektedir.

 

-Seçmeli 1 ve Seçmeli 3 ders gruplarından da birer tane ders seçilmesi gerekmektedir. Fazla ders alınması durumunda, ders alamayan öğrenciler için zorluklar oluşmaktadır. 

 

 

- Öğretmenlik uygulaması 2 dersi okul ve grup bilgileri, staj dosyası daha sonra bir duyuru ile paylaşılacaktır. Takip ediniz. 

 

 

2013 ESKİ MÜFREDAT ÖĞRENCİLERİ İÇİN

 

-2013 Eski Müfredat öğrencileri için, bu müfredata ait derslerin çoğu yeni müfredatta eş değer dersler ile intibaklanmıştır. Bu derslerin eşdeğerlerini görmek için TIKLAYINIZ. Ders seçimi yaparken intibaklı dersler alınacaktır. Kendi programınızdaki derse eşdeğer olacaktır.

 

-2013 müfredatında yer alan EGT2012 Ölçme ve Değerlendirme dersi Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünde güz döneminde açıldığı için bu dersi alması gereken öğrenciler, İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümü için açılan EGT 3030 Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Gr.2 dersini seçmeleri gerekmektedir.

 

DERS KAYITLARI İLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ İÇİN 

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/duyurular/2021-2022-Eğitim-Öğretim-Yılı-Bahar-Yarıyılı-Ders-Kayıtları-hk./405